Ismerkedős játékok

A menyasszony barátnői sokszor nem ismerik egymást, így érdemes a lánybúcsút olyan játékokkal indítani, ahol mindenki szóhoz juthat és megismerhetitek Őket. 

Összegyűjtöttünk Nektek 5 játékot, amely által lehetőségetek van megismerni Mindenkit. 

1. Ismerkedés – sokszor nem ismerik egymást a jelenlévők, így a menyasszony feladata bemutatni barátnőit, mikor és hogyan ismerkedtek meg, illetve mit szeret bennük a legjobban.

2. Ki mennyire ismeri a menyasszonyt? – állíts össze kérdéseket a menyasszonyra vonatkozóan, amit egymás után válaszoltok meg, például: Mikor van a szülinapja? Hol ismerkedett meg a vőlegényével? Mikor született?

3. Egymás után mindenki mond egy mondatot a következő kezdéssel: Én még soha... Ha valakire csinálta már korábban az adott dolgot, tehát nem igaz rá az állítás, akkor büntetés jár neki (pl.: egy rövidet kell inni)

4. Activity gyurmával – menyasszonyon kívül mindenki írjon fel szavakat, amelyből a menyasszony húz, majd megformázza gyurmából. A Ti feladatotok, hogy kitaláljátok, mit készített a menyasszony.

5. Örök emlék – minden barátnő emlékezzen vissza egy olyan emlékre, amit a menyasszonnyal élt át, írjon ezzel kapcsolatos kulcsszavakat, tegyétek lefordítva az asztal közepére. A menyasszony húz a cetlikből, majd elmeséli pontosan a történéseket, azt is, kivel élt át.

Lánybúcsú zenéje – lehet a lánybúcsú végére lesz egy olyan zene, ami akár az est himnusza is lehetne. Ezt elénekelhetitek az esküvőn, de akár egy táncot is betanulhattok rá.

Bátran találjatok ki saját magatok bemelegítő játékokat, amelyeket elküldhettek nekünk üzenetben, ezzel is segítve másokat.

Jó szórakozást kívánunk!
az Soslánybúcsú csapata
Az soslanybucsu.hu oldalon minden dekorációs kelléket megtalálsz!

Webáruház készítés